BIJ JEEP ONDERHOUD VASTE ONDERHOUDSPRIJZEN

Jeep Fair Price Systeem
Voor alle onderhoudswerkzaamheden bij Jeep Onderhoud gelden scherpe en duidelijke tarieven. Voor alle Jeep modellen zijn de onderhoudsprijzen vastgelegd afhankelijk van het model en type in het Fair Price Systeem. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Blijkt extra werk noodzakelijk, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Specifiek Jeep onderhoud is dat wel nodig?
Bij fastfitters zul je nergens op een site of prijslijst vinden dat ze olie van cardanassen, olie van tussenbakken of automaatbakolie verversen. Laat staan dat model specifieke additieven worden toegevoegd voor behoud van de assen. Voor ons als Jeep specialist zijn dit soort werkzaamheden dagelijkse kost zodat wij dit snel en vakkundig voor u uit kunnen voeren voor een scherpe prijs.

Laat u niet verleiden in de media door vanaf prijzen!

Zoals u ziet voor de prijs hoeft u echt niet naar een fastfitter of universele garage. Kom naar de Jeep Specialist! Wij hebben Jeep specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee veel sneller en dus voordeliger & beter onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.