JEEP COMPASS – ONDERHOUD, REPARATIE EN APK-KEURING

Onderhoud Jeep Compass

Onderhoud, reparatie of apk keuring voor uw Jeep Compass? Kom naar de Jeep Specialist van Jeeponderhoud.nl! Wij hebben Jeep Compass specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee snel en dus voordelig, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele Mopar onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.

Specifiek Jeep Compass onderhoud?
Is dat wel nodig?

Bij fastfitters zul je nergens op een site of prijslijst vinden dat ze olie van cardanassen, olie van tussenbakken of automaatbakolie verversen. Laat staan dat de model specifieke additieven van de Compass worden toegevoegd voor behoud van de assen. Voor ons als Jeep specialist zijn dit soort werkzaamheden dagelijkse kost zodat wij dit snel en vakkundig voor u uit kunnen voeren voor een scherpe prijs.

Reparatie Jeep Compass

Bel of mail zodat wij u van te voren vrijblijvend een prijsopgave kunnen geven van de reparatiekosten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Compass snel en deskundig repareren tegen een goede prijs.

Jeep onderhoud door de Jeep specialist.

Als Jeep specialist hebben wij al meer dan 20 jaar Jeep ervaring. Wij hebben alle kennis en specialistisch gereedschap in huis uw Jeep perfect te onderhouden. De harten van onze medewerkers kloppen sneller van een Jeep en zijn op volledig opgeleid voor onderhoud en reparatie van Jeep Auto’s.