Jeep onderhoud

STICK WITH THE JEEP SPECIALISTS

 tarieven jeep afspraak maken jeepMeer informatie over Jeep Onderhoud

Jeep Grand Cherokee - onderhoud, reparatie en apk-keuring

Onderhoud Jeep Grand Cherokee

Onderhoud, reparatie of apk keuring voor uw Jeep Grand Cherokee? Kom naar de Jeep Specialist van Jeeponderhoud.nl! Wij hebben Jeep Grand Cherokee specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee snel en dus voordelig, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele Mopar onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.

Specifiek Jeep Grand Cherokee onderhoud?
Is dat wel nodig?

Bij fastfitters zul je nergens op een site of prijslijst vinden dat ze olie van cardanassen, olie van tussenbakken of automaatbakolie verversen. Laat staan dat de model specifieke additieven van de Grand Cherokee worden toegevoegd voor behoud van de assen. Voor ons als Jeep specialist zijn dit soort werkzaamheden dagelijkse kost zodat wij dit snel en vakkundig voor u uit kunnen voeren voor een scherpe prijs.

Reparatie Jeep Grand Cherokee

Bel of mail zodat wij u van te voren vrijblijvend een prijsopgave kunnen geven van de reparatiekosten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Grand Cherokee snel en deskundig repareren tegen een goede prijs

Lagere rekening door deskundigheid

In de loop der jaren kunnen de assen van de 4wd aandrijflijn van uw Jeep Grand Cherokee wel eens wat bijgeluiden gaan vertonen. Wij kunnen deze voor u reviseren met ons speciaal gereedschap. Deze as revisie is zeer specialistisch werk, typisch een mooi klusje voor de Jeep specialist.  En u profiteert hiervan, u rekent bij ons minder dan de helft af ten op zichte van nieuwe assen, zonder kwaliteit in te leveren.

 

 

 

 jeep specialist


 jeep Grand Cherokee

BETAAL NOOIT TE VEEL VOOR EEN ONDERHOUDSBEURT VAN UW JEEP

Jeep onderhoud is een samenwerkingsverband van Jeep specialisten.

Alle aangesloten Jeep specialisten zijn, of zijn minimaal 15 jaar, officieel Jeep dealer geweest. Hebben alle kennis en specialistisch gereedschap in huis uw Jeep perfect te onderhouden. De harten van onze medewerkers kloppen sneller van een Jeep en zijn op volledig opgeleid voor onderhoud en reparatie van Jeep Auto's.
Bekijk overzicht Jeep specialisten

© Jeep onderhoud.nl 2019 | Website: DealerDigitaal bv