JEEP WRANGLER – ONDERHOUD, REPARATIE EN APK-KEURING

Onderhoud Jeep Wrangler

Onderhoud, reparatie of apk keuring voor uw Jeep Wrangler? Kom naar de Jeep Specialist van Jeeponderhoud.nl! Wij hebben Jeep Wrangler specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee snel en dus voordelig, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele Mopar onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.

Specifiek Jeep Wrangler onderhoud?
Is dat wel nodig?

Bij fastfitters zul je nergens op een site of prijslijst vinden dat ze olie van cardanassen, olie van tussenbakken of automaatbakolie verversen. Laat staan dat de model specifieke additieven van de Wrangler worden toegevoegd voor behoud van de assen. Voor ons als Jeep specialist zijn dit soort werkzaamheden dagelijkse kost zodat wij dit snel en vakkundig voor u uit kunnen voeren voor een scherpe prijs.

Reparatie Jeep Wrangler

Bel of mail zodat wij u van te voren vrijblijvend een prijsopgave kunnen geven van de reparatiekosten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Wrangler snel en deskundig repareren tegen een goede prijs

Lagere rekening door deskundigheid

In de loop der jaren kunnen de assen van de 4wd aandrijflijn van uw Jeep Wrangler wel eens wat bijgeluiden gaan vertonen. Wij kunnen deze voor u reviseren met ons speciaal gereedschap. Deze as revisie is zeer specialistisch werk, typisch een mooi klusje voor de Jeep specialist.  En u profiteert hiervan, u rekent bij ons minder dan de helft af ten op zichte van nieuwe assen, zonder kwaliteit in te leveren.